Online Media

Vakgebieden

Webdevelopment

 

Open Source CMS of een CMS op maat?

Het ontwikkelen van een website kan op veel verschillende manieren. Wij hebben ervoor gekozen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zonder kwaliteitsverlies. Dit kunnen wij doen omdat we ook produceren in Open Source CMS en dit maakt het vele malen goedkoper om uw website te kunnen opleveren. Buiten de Open Source mogelijkheid kunt u ook een CMS systeem op maat door ons laten schrijven.

CMS

CMS staat voor Content Management System. Voor u als website eigenaar houdt dat in het kort in dat u niemand meer hoeft in te huren voor het onderhouden van uw website. Als u een stukje tekst wilt schrijven op uw bestaande pagina kunt u dat gewoon doen in een tekst editor die veel lijkt op de editor die u gewend bent. Bij de oplevering van uw website zullen we u stap voor stap uitleggen hoe dat in zijn werk gaat, en u hoeft dus geen cursus HTML te gaan nemen!

Welke keuze past het best bij u?

Het grootste verschil is de prijs van de productie. Voor ons Open Source systeem hebben we alles al op de planken liggen, en een systeem op maat moet ook speciaal voor u geschreven worden. Voor de meeste bedrijven volstaat een standaard website en deze is dus vele malen goedkoper. Om u een voorbeeld te geven van een standaard website klikt u op deze webdesign pagina. Onze eigen pagina is ook in open Source geschreven om u te laten zien wat er mogelijk is met dit systeem. We geven u graag een demonstratie op afspraak. Mocht het zo zijn dat u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze neemt u dan contact met ons op.

 

De Mogelijkheden

Een aantal functies voor uw website kunnen zijn:

Tekst Editor
Contact Formulier
Inschrijf Formulier
Enquête
Foto Gallery
Webshop
Forum
Gastenboek
Agenda
Foto Voorstelling
Community Website
Gebruikers Profiel
Chat
Berichten sturen naar andere gebruikers

De mogelijkheden zijn onbeperkt tegen een eerlijke prijs, maar ook zonder deze functies kunt u een goede website op het internet hebben staan. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld een forum nodig. We zullen u in het maken van de keuze adviseren.

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via ons aanvraag formulier. Nadat u deze heeft ingevuld nemen wij contact met u op om alles met u door te nemen. Zodra we alle informatie hebben stellen we de offerte op.
 

WEBDESIGN

Braser Concept Design on LinkedIn