Video

Vakgebieden

Bedrijfsfilmpjes | Commercials

Waarom?

Het laten maken van een commercial, bedrijfsfilm of instructievideo is niet alleen een avontuur dat veel voldoening geeft. Buiten het plezier dat uw bedrijf kan beleven tijdens de productiefase is het ook zeer nuttig. Video's worden online ontzettend vaak bekeken en het is niet voor niets dat de hele wereld op youtube naar filmpjes zoekt en daar ook uren lang mee bezig blijft. Beeld en geluid spreekt en het is veel gemakkelijker dan het lezen van deze letters.

 

Daarom!

Een korte film van 45 sec kijkt lekker weg en met een sterk concept legt u dus binnen een minuut uit wat uw bedrijf doet, waar het voor staat, en wat u de potententiële klanten kunt aanbieden. Uw bedrijfsfilm op uw eigen website kan er dus voor zorgen dat uw bezoekers langer op uw pagina blijven omdat ze geboeid zijn door uw reclame. Als een bezoeker onder de indruk is van uw bedrijfsfilmpje zal deze ook eerder verder gaan zoeken naar meer informatie. Dit kan dus resulteren in een nieuwe klant, zonder dat hij of zij uw hele website heeft moeten doorspitten. Dit werk dus echt in elke branche en uw reclamefilmpje kunt u ook voor andere doeleinden gebruiken.

Ervaring

De productie afdeling van Braser Concept Design bestaat uit een groep enthousiaste zelfstandigen die bekend zijn met alle takken van het vak. Onze cameramensen hebben ook ervaring met editten, en onze regisseurs kunnen ook professioneel omgaan met een camera.
Dit heeft niets te maken met noodzaak, maar puur liefde voor het vak. Onze vakmensen zijn actief bij regionale tv zenders, hebben projecten succesvol afgerond op de nationale zenders en gaan regelmatig naar het buitenland om commercials en bedrijfsfilmpjes te produceren.

Duur?

Zoals u weet hebben wij een groot netwerk van professionals en we zijn blij dat wij u hiervan mee kunnen laten genieten. Onze professionals hebben ervaring in binnen-en buitenland en omdat we alle crew leden binnen handbereik hebben hoeven wij geen extra kosten te maken voor het inhuren van extra crew members. Daarnaast zijn wij van mening dat een bedrijfsfilmpje of commercial niet te duur hoeft te zijn. We bieden u de mogelijkheden aan en u bepaalt zelf met welke set wij komen draaien. We hebben sets in verschillende prijsklassen en wij adviseren u hier graag in. Zelfs als u voor een goedkopere oplossing kiest bent u verzekerd van een topproductie. Kijkt u maar eens naar deze voorbeelden helemaal rechts op deze pagina en mocht u interesse hebben dan kunt u contact met ons opnemen of een productie aanvragen via ons aanvraag formulier.

Werkwijze

Uiteraard willen we uw bedrijf en u zo goed mogelijk leren kennen zodat we een passend concept kunnen maken dat ook op de langere termijn zal blijven werken. We komen dus graag bij u langs voor een intake gesprek en we zullen dan samen gaan brainstormen om zo tot een pakkende commercial te komen. Mocht u zelf al ideeën hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk en voor úw creativiteit geven wij u korting.

Ook tijdens de intake houden we rekening met lokatie, acteurs, voiceovers en uw kosten. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw bedrijfsfilmpje in uw budget past.

 

Opname

Tijdens het opnemen van uw bedrijfsfilmpje zorgt de regisseur ervoor dat alles volgens schema zal verlopen. De regisseur stuurt de crew aan, geeft de acteurs aanwijzingen en zal voor een goede planning zorgen. In het basispakket zit 1 opnamedag en 2 montagedagen.

De montage

Het monteren van de geschoten beelden word gedaan door onze editors. Deze nemen 2 dagen lang de tijd om het ruwe materiaal om te toveren tot een volwaardige commercial, bedrijfsfilm, vacatureclip of instrucite film. In deze dagen houden we op de hoogte via de mail en telefoon over de voorgang van zaken.


Resultaat

Het eindproduct zullen we na totaal 3 dagen aan u presenteren. Kijk hier rechts op de pagina naar een aantal voorbeelden. Mocht u meer van onze showreel willen bekijken kunt u contact met ons opnemen.
Het eindresultaat is een professionele commercial met audio, voiceover en slogan. Deze zullen we aanleveren per post op alle gewenste formaten op DVD zodat uw bedrijfsfilmpje zo op tv geplaatst kan worden. De andere formaten maakt het mogelijk om uw filmpje op youtube te zettten of natuurlijk op uw eigen website

Kosten

Uw bedrijfsfilmpje hoeft bij ons niet duur te zijn. Voor een goede prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer eigen inbreng = minder kosten.

 

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van tal van zaken. Om u toch een indicatie te geven willen we u melden dat de meeste commercials geproduceerd kunnen worden voor minder dan €8000,-


Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u onze dienst aanvragen.

 

VIDEO

  • Ammerlaan

    Daas Baksteen

    vd Meulen


     

Braser Concept Design on LinkedIn